Home
Massages
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Kruidenstempel mass.
Hotstone massage
Lomi Lomi massage
Bamboe massage
Reiki
Prijslijst
Werktijden
Gastenboek
Foto's
Contact

Kruidenstempel massage 

 

Wat is een kruidenstempel massage?

Dit is een "nieuwe" vorm van Thaise massage. Deze manier van masseren met kruiden komt rechtstreeks uit Thailand en wordt daar in vele ziekenhuizen gebruikt. Een kruidenstempel massage is een massage met warme kruidenstempels en olie. De kruidenstempels worden met stoom verwarmd en daarna volgens een bepaald patroon op de rug geplaatst. Door de warmte trekken de kruiden diep in de huid en geven daar hun helende werking af.

 

Hoe wordt een kruidenstempel massage gegeven?

Allereerst wordt de rug gereinigd met warme compressen. Vervolgens worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. Daarop volgt een een ontspannende massage met warme olie. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten en de onderbenen.

 

Werking en effecten

De kruidenstempel massage zorgt voor een een diepe ontspanning. Lichaam en geest worden uitgenodigd te ontspannen, te ontgiften, te revitaliseren en te verjongen. Het lichaam wordt in de diepte verwarmt waardoor onderliggende blokkades vrij kunnen komen en de energie weer kan gaan stromen. De kruidenstempel massage activieert de bloedcirculatie, kan stress en spanningen oplossen en maakt de spieren soepeler. Het heeft een therapeutische werking t.a.v. de spijsvertering en de weerstand. Het bevordert namelijk het afvoeren van afvalstoffen wat ondersteunend werkt bij het afvallen en bij het vasthouden van vocht. Deze massage is bijzonder geschikt voor mensen met alle vormen van spierklachten, reuma, spit en jicht. Uiteraard is deze massage ook geschikt voor één ieder die eens heerlijk wil genieten!

 

 

 

 

 

 

Soewanie massage
info@soewaniemassage.nl