Soewanie Massage
 

Behandelingen

Al mijn behandelingen zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen, omdat ik een speciale massagetafel heb waar een zwangere vrouw weer heerlijk op haar buik kan liggen.


Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

30 min €35,-      60 min €60,-      90 min €80,-


Sportmassage:

Sportmassage is een massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, worden er prikkels op het lichaam uitgeoefend. Deze prikkels leiden op hun beurt weer tot reacties in het lichaam. Deze reacties leiden weer tot herstel van het evenwicht in het lichaam. Sportmassage verbetert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen, pijnprikkels en vocht, de toevoer van zuurstof en voedingstoffen.

30 min €35,-      60 min €60,-      90 min €80,- Kruidenstempelmassage:

Een Thaise kruidenstempelmassage is een massage met kruidenbuidels die verwarmd worden door middel van stoom. De technieken worden gecombineerd met de handen en de kruidenstempels, zodat het toch nog stevig genoeg is en ook super ontspannend door de warme kruidenstempels.

30 min €35,-      60 min €60,-      90 min €80,-Hot stone massage: 

Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

30 min €35,-      60 min €60,-      90 min €80,-Bamboe massage: 

De bamboe massage techniek maakt gebruik van bamboestaven. Deze bamboestaven prikkelen de zenuwuiteinden van de huid en de oppervlakkige spieren. Hierdoor komt de bloedsomloop op gang, wat er voor zorgt dat er meer zuurstof en voedsel beschikbaar wordt voor de cellen. Wat een natuurlijke “high” tot resultaat heeft.

30 min €35,-      60 min €60,-      90 min €80,-Lomi Lomi Massage:

Lomi Lomi is een massagevorm welke is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. Het is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met lange, vloeiende bewegingen, waarbij met de  onderarmen wordt gemasseerd.  Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven.

60 min €60 ,-      90 min €80,-E-mailen
Bellen
Map
Info