Soewanie Massage
 

Reiki

Reiki is een Japanse geneeswijze die al eeuwen oud is. Reiki betekent de zon. De naam luidt officieel 'Usui Shiku Ryoh' of terwijl 'De Usui Reikimethode'. Bij Reiki maken we gebruik van de universele levensenergie die overal om ons heen is. De helende energie werkt zowel lichamelijk als geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Bij iedere behandeling neem je plaats bij mij op de behandeltafel. Hierbij houd je je kleren aan. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie. Door mijn handen op diverse plekken van het lichaam te leggen (hoofd, nek, buik, rug, benen, knie, voeten), kan de energie door mijn handen in jouw lichaam stromen. 

Iedereen ervaart een behandeling anders. De een voelt mijn handen warm worden of juist koud, de ander kan een tinteling voelen. Soms voel je tijdens de behandeling zelfs niets, maar pas een paar dagen later. Maar ga er maar vanuit dat Reiki altijd zijn werk doet. Dat is juist het mooie van werken met deze energie!
Na een behandeling voelt iedereen zich wel vaak een stuk rustiger en meer ontspannen. Er kunnen allerlei emoties naar boven komen, zoals blijheid, verdriet of boosheid. Alles wat je voelt, is goed!

30 min €25,-      60 min €45,-E-mailen
Bellen
Map
Info