Soewanie Massage
 

 

Gastenboek

Natascha Teunissen
19-02-24 23:08:44
Als cadeau kreeg ik een massage bij Soewanie van een bevriende collega. Dat was om te ontspannen en weer op te laden na een drukke tijd. Inmiddels kom ik al jaren zeer regelmatig bij Soewanie voor een stevige massage. Eventuele spierpijn of knelpunten zijn daarna weer ‘los’, mijn spieren soepel en ik kan er weer tegenaan. De massage die ik kies is stevig maar ook ontspannend, even tijd voor jezelf en zorg voor je lichaam.
Een aanrader om jezelf of een ander cadeau te doen.
Rien van Esch.
14-11-23 18:27:09
Een lange tijd geleden had ik vaak last van spierpijn en onrust in mezelf. Ik ben toen op zoek gegaan naar een massage praktijk en kwam bij Soewanie terecht. Wat een geweldige, ervaren masseuse.
Al bij binnenkomst straalt het rust uit met mooie natuur geluiden op de achtergrond.
Ik kom er nu al jaren en nog steeds weet ze met haar 'Gouden' handen je in een heerlijke ontspanning te brengen.
Ze is betrouwbaar, een luisterend oor, en ze weet de pijn punten te vinden en te raken, zowel in lichaam als in geest. Dank je wel Soewanie.
Ilona Bauer
30-10-23 15:19:43
Een absolute aanrader! Heerlijke massages en een heel prettige sfeer. Ik ben al jaren klant bij Soewanie en het voelt elk keer als een heel bijzonder cadeautje aan mezelf.
yvonne hopstaken
23-05-23 19:50:21
Een massage bij Soewanie is een weldaad voor je lichaam en geest. Je wordt hartelijk en persoonlijk ontvangen in haar praktijk-ruimte. Soewanie is een allround masseuse en weet je snel in volledige ontspanning te brengen en aan te voelen wat je lichaam nodig heeft. Met aandacht en zorg. Ik kan het je van harte aanbevelen!
Yvonne Hoevenaars
14-05-23 19:56:35
Soewanie is een ervaren masseuse. Ze staat open voor een praatje en is geïnteresseerd in de mens. Massages in een prettige omgeving. Dus echt de moeite waard. Zéker tot een volgende keer Soewanie!
Tonen: 5  10E-mailen
Bellen
Map
Info