Soewanie Massage
 

 

Gastenboek

yvonne hopstaken
23-05-23 19:50:21
Een massage bij Soewanie is een weldaad voor je lichaam en geest. Je wordt hartelijk en persoonlijk ontvangen in haar praktijk-ruimte. Soewanie is een allround masseuse en weet je snel in volledige ontspanning te brengen en aan te voelen wat je lichaam nodig heeft. Met aandacht en zorg. Ik kan het je van harte aanbevelen!
Yvonne Hoevenaars
14-05-23 19:56:35
Soewanie is een ervaren masseuse. Ze staat open voor een praatje en is geïnteresseerd in de mens. Massages in een prettige omgeving. Dus echt de moeite waard. Zéker tot een volgende keer Soewanie!
Roos
06-05-23 10:37:30
Via via hoorde ik van de massages die Soewanie geeft. Naast de geweldige massages die Soewanie geeft krijgen we altijd ook de meest mooie gesprekken. Ik merk echt dat lichaam en geest versmelten op zulke momenten en alles stroomt. Ik kan iedereen van harte aanbevelen naar Soewanie te gaan!
Serena Jansen
05-05-23 09:24:05
Echt een aanrader! Soewanie geeft heerlijke massages. Je voelt je als herboren als je klaar bent. Ik ben al jaren klant bij haar en is een cadeautje aan mezelf/ lichaam en geest.
Rebekka Voets
05-05-23 09:16:53
Ik was al een tijdje opzoek naar een goede massage en ik heb het gevonden! Soewanie weet hoe ze moet omgaan met haar handen en ik voel zeker haar roots erin terug komen. Ik kom nu al jaren als een vaste klant. Zoek niet verder als je van een goede en stevige massage houdt. Ik raad zeker de bamboe massage aan.E-mailen
Bellen
Map
Info